Ruilen & retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet helemaal blij bent met je aankoop. Je mag je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren en dan ontvang je je aankoop bedrag terug gestort op je rekening. Voor het retourneren van een of meerdere artikelen gebruik je altijd het in je bestelling meegeleverde retour formulier. Vul alle gegevens nauwkeurig in en stuur het formulier mee met je retour pakket. Retouren worden na ontvangst altijd binnen 3 werkdagen verwerkt.

Het artikel/ de artikelen die je retourneert dienen in originele staat te zijn, ongedragen, ongewassen en onbeschadigd. En indien van toepassing in de originele verpakking.

Je bent vrij om te kiezen met welke pakketdienst je je retour pakket verstuurd. Bewaar altijd wel goed je ontvangst bewijs met track and trace code. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoek geraakte pakketten.

De kosten voor het retourneren zijn altijd voor eigen rekening tenzij het artikel wat je geleverd hebt gekregen een klacht of fout bevat. In dit geval kun je een mail sturen aan webshop@phent.nl of telefonisch contact opnemen met 0622288833 en dan zoeken we samen met jou een passende oplossing.
Wil je je bestelling ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of een totaal ander product dan dient de bestelling opnieuw geplaatst te worden om er zeker van te zijn dat het artikel nog voorradig is.